Petak, Travanj 25, 2014
Napomena
 • EU e-Privacy Directive

  Djurdjevac.eu koristi kolacice za pruzanje boljeg korisnickog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglasavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vasem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice djurdjevac.eu slazete se sa koristenjem kolacica. Za nastavak pregleda i koristenja web stranice kliknite na "Slazem se".

  View e-Privacy Directive Documents

Zlatna vina Alpe Adria 2014.

Vino casePozivamo Vas na sudjelovanje na izložbi vina „ZLATNA VINA ALPE ADRIA 2014.“ koja će se održati 7. lipnja 2014. godine u prostorima Hotela Picok u Đurđevcu, Trg sv. Jurja 9. Manifestacija „Zlatna vina Alpe Adria 2014.“ održava se kao zajednički projekt sufinanciran od strane Saveza Alpe Jadran. Cilj međunarodne izložbe vina „Zlatna vina Alpe Adria 2014.“ je promocija vina, vinara i vinorodnih područja u regijama članicama Saveza Alpe Jadran. Manifestacija će stoga okupiti vinare s najbolje ocijenjenim vinima (zlatna vina) na izložbama vina u regijama zemalja članica Saveza i šire. Vina pristigla na izložbu bit će ocijenjena od strane međunarodne ocjenjivačke komisije, a na samoj izložbi najbolje ocijenjeno vino bit će proglašeno „Zlatnim vinom područja Alpe-Adria“.

 

Rješenje za javni prijevoz

Sporazum integrirani prijevozŽupani Varaždinske i Međimurske županije Predrag Štromar i Matija Posavec, te zamjenik župana Koprivničko-križevačke županije Ivan Pal, potpisali su u srijedu 23. travnja u Varaždinu sporazum o partnerstvu na projektu razvoja integriranog prijevoza putnika i intermodalnog prijevoza tereta na području sjeverne Hrvatske. Sporazumom je utvrđeno kako je radi daljnjeg razvoja tri županije nužno osigurati kvalitetniju mobilnost stanovništva i roba na tom području, te se stoga kreće u razvoj suvremenog modela prijevoza prema iskustvima zemalja zapadne Europe.

   

Hrvački klub Picok u ljetnom kampu

Sporazum Be sporty live healthyU uredu zamjenika župana Ivana Pala održan je u četvrtak 24. travnja sastanak o uključivanju Zajednice sportova Koprivničko-križevačke županije u EU projekt „Be sporty – live healthy“. Ovaj projekt organizira se u sklopu programa „Youth in action“, dijela EU programa ERASMUS +. Nositelj projekta biti će organizacija Club Aktiv Gesund iz Klagenfurta, a partneri će biti udruge i organizacije iz Austrije, Slovenije, Mađarske i Hrvatske. U sklopu projekta se organizira razmjena mladih sportaša (13-14 godina), te će biti organiziran osmodnevni ljetni kamp u mjestu Ferlach u Koruškoj. Ispred Koprivničko-Križevačke županije u kamp će biti uključeni mladi hrvači iz Novigrada Podravskog, članovi Hrvačkog kluba „Picok“ Đurđevac.

 

Djeca svome Gradu

IMG 7931Obilježavanju Dana Grada "Đurđevo 2014.", u srijedu, 23. travnja 2014. godine, pridružila se i Osnovna škola Grgura Karlovčana Đurđevac sa dječjim programom pod nazivom “Djeca svome Gradu”, koji je trebao biti održan na Trgu sv. Jurja, ali kiša je potjerala izvođače i posjetitelje u Dom kulture. Nastup osnovnoškolaca i njihove gošće Lucije Kolarević mnogobrojnoj publici priuštili su nezaboravan provod, a u programu su sudjelovali i tamburaši KUD-a Petar Preradović i članovi Udruge cimbalista Hrvatske. Veliku pozornost publike izazvala je i revija đurđevečkih nošnji. Reviju je organizirao KUD Petar Preradović zajedno s Udrugom žena grada Đurđevca i Udrugom cimbalista Hrvatske, dok je program vodio Matija Vogrinčić.

   

Javna priznanja Grada Đurđevca

JIMG 7844učer, 23. travnja, Đurđevčani su slavili svog nebeskog zaštitnika Svetog Jurja, Dan grada Đurđevca i njegov imendan. Tom prilikom održana je svečana sjednica povodom Dana grada kojoj su se odazvali brojni gosti: saborski zastupnik Darko Ledinski, župan Darko Koren, zamjenik župana Darko Sobota, predstojnica Ureda državne uprave u KKŽ Elizabeta Repić Perković, zamjenica župana Bjelovarsko-bilogorske županije Đurđica Ištef Benšić, potpredsjednik Županijske skupštine Bjelovarsko-bilogorske županije Zlatko Barila, zamjenik gradonačelnice grada Koprivnice Mišel Jakšić, zamjenik gradonačelnika grada Križevaca Tomislav Katanović, općinski načelnici susjednih općina, te počasni građanin Grada Đurđevca i Koprivničko-križevačke županije, general Mladen Markač.

 

Knjiga "Živjeti i voljeti nakon raka"

IMG 7642U galerijskim prostorima Starog grada 22. travnja 2014. godine, u organizaciji đurđevačke Udruge žena s bolestima dojke "Narcise", održana je promocija knjige "Živjeti i voljeti nakon raka". O ovom iznimno važnom projektu govorili su autori knjige doc.dr.sc. Marijana Braš, prof.dr.sc. Veljko Đorđević iz KBC-a Zagreb, predsjednica Udruge Katarina Sokač, suradnica iz Udruge «Narcise» Katarina Fuček, te udruge "Još jedan dan" iz Virovitice, Danijela Štajner.

   

50. obljetnica Gimnazije Dr. I. Kranjčeva

IMG 7606Svečano obilježavanje 50. obljetnice osnutka gimnazije u Đurđevcu održano je u utorak, 22.travnja 2014., u Domu kulture u Đurđevcu uz glazbeno-scenski nastup učenica i učenika gimnazije. "Dugogodišnja želja mještana Đurđevca i obližnjih mjesta ostvarila se 1963. ujesen kada je Općinska skupština donijela odluku o osnivanju gimnazije u Đurđevcu zajedno sa Općinskim Savjetom za prosvjetu, kulturu i fizičku kulturu. Odgovarajući nastavni prostor za gimnaziju pedagoškog smjera osiguran je u novoj školskoj zgradi OŠ «Grgur Karlovčan». Šk. godine 1963./64. u Đurđevcu tako je otvoren područni odjel prvog razreda gimnazije «Ivo Marinković» iz Koprivnice.

 

Lončariću Otvoreno prvenstvo Đurđevca

Tenis Loncaric 2014Već tradicionalno Otvoreno prvenstvo Đurđevca 2014. u tenisu, koje se odigrava u sklopu Đurđeva, odigrano je u subotu 19.4.2014. Na turniru svake godine nastupaju igrači iz regije, a tako je bilo i ove godine. Do kraja je otišao Mario Lončarić koji je u finalu u neizvjesnom meču nadigrao Karla Šipušića rezultatom 9:7. U polufinalnim mečevima Karlo je bio bolji od Maria Ćurića iz Bjelovara rezultatom 9:1, a Lončarić je nadigrao Katalinića, također iz Bjelovara, rezultatom 9:4. U utješnom djelu turnira u finalu igraju Dautanec i Fusić, a finale će tek biti odigrano jer je kiša prekinula odigravanje meča.

   

Motosusret u Đurđevcu

IMG 7309Na Uskrsni ponedjeljak u Đurđevcu održan je tradicionalni motosusret u organizaciji Moto kluba Legenda, na koji je došlo oko 150 motorista iz 16 klubova. Susret je počeo defileom po gradu nakon kojeg su otišli u Ferdinandovac gdje je održano posvećenje motora i motorista. Povratkom u Đurđevac na lokaciju u Boriku, započelo je druženje uz glazbu "Plagijatora" iz Slavonskog Broda, a najavljivana kiša, koja je pala tek kasno popodne, nimalo nije omela motoriste u veselom druženju. Moto skup je došlo pogledati tek manji broj Picoka koji su sa zanimanjem razgledavali motore.

 

Oslikana najveća podravska pisanica

P1000802U centru Pitomače završeni su radovi na izradi i oslikavanju najvećeg uskrsnog jajeta u podravini. Općina Pitomača uz pomoć nekoliko umjetnika iz Likovne udruge „Duga“ razveselila je mještane velikim uskrsnim poklonom. Pisanica je visoka 3,40 metra i obujma 8,40 metra. Oslikavalo se po ideji umjetnika Stjepana Ivanca. Odabrao je podravsku ornamentiku, folklorne motive, a mogu se pronaći na tradicionalnim pisanicama ovog kraja. U oslikavanju pisanice sudjelovali su članovi likovne udruge: Stjepan Ivanec, Darko Domitrović, Želimir Kukavica, Milka Novosel, Lojzka Rukavina i Vesna Bajić.

   

Izložba fotografija Krunoslava Heidlera

Heidler 11042014 016Uz obilježavanje Dana grada Đurđevca u Galeriji Stari grad Đurđevac u petak, 11. travnja 2014. godine s početkom u 19:00 sati, otvorena je izložba fotografija i projekcija dokumentarnih filmova Krunoslava Heidlera pod nazivom "SpomenArt - Već viđeno". Autora je predstavila Božica Jelušić i Edita Janković Hapavel, dok je izložbu otvorila zamjenica gradonačelnika Kristina Benko Markovica.

 

Moj glas protiv nasilja

Moj glas protiv nasilja 2014Na poziv Vladinog ureda za ravnopravnost spolova predsjednica županijskog PZRS Verica Rupčić je sudjelovala na predstavljanju projekta „Moj glas protiv nasilja“ te promociji tv i radio spota „Prašina“. Projekt „Moj glas protiv nasilja“predstavile su: mr.sc. Helena Štimac Radin, ravnateljica Vladinog ureda za ravnopravnost spolova; Nataša Bijelić, CESI - Centar za edukaciju, savjetovanje i istraţivanje i Paula Zore, Ženska soba – Centar za seksualna prava.

   

Uzorne seoske žene na Danu županije

Uzorne zene Zupanija 2014 006Najuzornija seoska žena Anka Županić i prva pratilja Josipa Rasinec su na osobit način sudjelovale u proslavi Dana županije. Uoči svečane sjednice u predvorju Domoljuba su postavile štand ukrašen svojim ručnim radovima i tradicijskim elementima te domaćom hranom i kolačima, kojima su počastile sudionike i goste svečanosti. Darivale su goste pisanicama uz Uskrsne čestitke. Izazvale su veliko zanimanje prisutnih, koji su pokazali interes za sve ponuđeno, kao i za narodne nošnje uzornih žena te iskoristili priliku za fotografiranje.

 

Hrvački klub Picok peti od 29 ekipa

ArhivaHrvački klub Picok Đurđevac, Škola hrvanja Novigrad Podravski imao je uspješan nastup na Međunarodnom turniru prijateljstva u Velikoj Gorici. U konkurenciji 530 hrvača iz 21 hrvatskog i osam stranih klubova osvojeno je peto mjesto. Novigradski hrvači postigli su i pojedinačno izvrsne uspjehe. Nakon nedavnog osvajanja bronce na državnom prvenstvu Samir Yasin je bio zlatni u kategoriji do 33 kg. Druga mjesta i srebrne medalje osvojili su Antonio Voćanec do 42, Stjepan Nikša do 59 i Ivan Šapina do 49 kg. Patrik Lukač osvojio je broncu u kategoriji do 66 kg.

   

Članice "Katarine Zrinski" u Bruxellesu

Bruxelles 2014 003Članice Zajednice žena HDZ-a "Katarina Zrinski" iz svih hrvatskih županija su posjetile Bruxelles gdje su bile gošće zastupnika u EU parlamentu Andreja Plenkovića. Koprivničko-križevačku županiju su predstavljale predsjednica ŽO Verica Rupčić i dopredsjednica Božica Trnski. Sudjelovale su na sjednici Glavnog odbora EPP Women - Zajednice žena Europske pučke stranke, kojoj je predsjedala Doris Pack (MEP). Tema je bila uvođenje Erasmus programa i iskustva u provedbi toga programa na nacionalnim razinama. Susrele su se s našim predstavnicima u Vijeću regija.

 

Dajmo djeci korijene i krila

Dajmo djeci krila 1Proslava Dana županije započela je već u četvrtak, 10. travnja u Novom Virju odgojno-obrazovnom akcijom „Dajmo djeci korijene i krila“. Dječjem vrtiću „Bregunica“ iz Novog Virja župan Darko Koren i načelnik Općine Novo Virje Branko Mesarov uručili su komplet tradicijskih drvenih igračaka. O projektu je govorila autorica Mirjana Drobina iz Etnografskog muzeja Zagreb, a Davor Čović iz Narodnih novina, partnera projekta, uručio je Danijeli Matekov odgojiteljici Dječjeg vrtića „Bregunica“ komplet crtaćeg pribora.

   

Rezultati ocjene vina Đurđevo 2014.

Vino caseJučer je završeno ocjenjivanje vina koja će se predstaviti na 31. međunarodnoj izložbi vina "Đurđevo 2014.", a ista će se održati 25.04.2014. (petak) u 20,00 sati, Hotel PICOK, sala Sv. Juraj, I. kat. Ukupno je ocijenjeno 158 uzoraka vina, a vina čiji brojevi nisu na popisu su neocjenjena radi mana. Udruga vinogradara i voćara Đurđevac čestita svim nagrađenima uz poziv da dođu na izložbu gdje će im biti uručena priznanja i diplome, a neslužbene rezultate pogledajte u nastavku.

 

Na terenskoj nastavi u Čepelovcu

6Učenici prvih razreda OŠ Grgura Karlovčana Đurđevac zajedno sa svojim učiteljicama Kamile Bućan, Anom Mlinjarić, Barbarom Šignjar Mihočka te Senkom Zobunđija posjetili su Čepelovac u petak 11.travnja. U sklopu terenske nastave najprije smo posjetili obitelj Zorana i Valentine Pleško, a oni su nas upoznali sa radom i životom na farmi. Za većinu učenika ovo je bio jedinstven događaj prilikom kojeg su imali mogućnost družiti se sa domaćim životinjam, a čak ih i hraniti.

   

Jaka zaraza pšenice sa žutom hrđom

Psenica zuta hrdjaObilaskom terena na području Virovitičko-podravske županije, također i na području ostalih susjednih županija, uočena je jaka zaraza pšenice sa bolesti Žuta (crtičava) hrđa pšenice (Puccinia striiformis f. sp. tritici). Bolest se jače razvija kod niske temperature i visoke vlage. Za sve koji nisu izvršili zaštitu lista pšenice a uoče niže navedene simptome potrebno je obavezno izvršiti zaštitu.

 

Godišnja skupština Udruge POMR

P4112709U petak 11. travnja održana je  17. godišnja skupština Udruge za pomoć osobama s mentalnom retardacijom Đurđevac. Predsjednica Udruge Kristinka Štefan je podnijela Izvješće o radu Udruge za 2013.g. i financijsko izvješće o radu za 2013.g., dok su Ksenija Grgičin, zaposlenica Udruge i Sanja Flajs Vidaković, prof. defektolog, vanjske suradnice Udruge podnijele Izvješće o radu Kluba Mali princ, odnosno provođenju projekata „Klub Mali princ“ i „I ja to mogu“ u 2013.g.

   

Uskrsna radionica u PŠ Budrovac

Uskrsna radionica Budrovac 11042014 004Učenici Područne škole Budrovac, njihovi roditelji i učiteljica Olga Lazar u suradnji sa Caritasom župe Budrovac 11. travnja 2014. održali su uskrsnu radionicu humanitarnog karaktera. Izrađivali su uskrsne aranžmane i ukrase koji će se prodavati u nedjelju, na Cvjetnicu, u župnoj crkvi u Budrovcu, a sav prihod namijenjen je župnom Caritasu. Učenici, njihovi roditelji i članovi Caritasa opet su pokazali svoje veliko i toplo srce u želji da svojim nesebičnim radom pomognu bližnjima. Hvala im na tome.

 

Dodijeljena županijska priznanja

Dan zupanije 11042014Svečanom sjednicom u ispunjenoj dvorani koprivničkog Domoljuba u petak je obilježen Dan Koprivničko - križevačke županije. U nazočnosti brojnih uzvanika dodijeljena su i javna priznanja zaslužnim građanima i organizacijama. Županijsku nagradu za životno djelo dobio je doktor teologije, akademik Ivan Golub iz Zagreba, rođeni Kalinovčan koji je uz prosvjetni rad objavio sedamdesetak knjiga i više stotina članaka iz područja teologije, povijesti kulture i književnosti. Nagradu za doprinos ugledu i promociji županije dobio je povjesničar Hrvoje Petrić iz Koprivnice, a za iznimno postignuće u 2013. godini Folklorni ansambl Koprivnica.

   

Konstituirano je Gradsko vijeće

Konstituiranje GV 10042014 016Danas je održana konstituirajuća sjednica Gradskog vijeća Đurđevca, a od 15 članova Gradskog vijeća devetero ih je s nezavisne liste koju je predvodio Željko Lacković, tri iz HDZ-a, dva iz SDP-a i jedan iz HNS-a. Za predsjednika GV imenovan je Marijan Ružman uz potporu osmero vijećnika iz redova nezavisne liste, dok je oporbenih šest članova Vijeća bilo protiv.

 

Od Županije samo najbolje

Od zupanije samo najbolje 2014Dana 13. travnja 2014. slavi se Dan Koprivničko-križevačke županije. Time se obilježava 21. obljetnica osnivanja Županije, a sa proslavom se počinje u četvrtak u Dječjem vrtiću "Bregunica" u Novom Virju. Tom prilikom vrtiću će biti uručene tradicijske dječje drvene igračke. Proslava završava 13. travnja koncertom „OD ŽUPANIJE SAMO NAJBOLJE“ koji će se održati u dvorani Domoljub u Koprivnici, na kojem će nastupiti kulturni amateri sa podrućja županije. Program proslave:

   

Program Đurđeva v Đurđevcu 2014.

Djurdjevo v Djurdjevcu 2014Manifestacija Đurđevo v Đurđevcu i ove će godine imati izuzetno bogati program, koji počinje već danas 9. travnja, a završava 03. svibnja. Prijašnjih godina program je bio unutar dva tjedna, a ove godine se to razvuklo na više od tri tjedna. Vjerujemo da ima za svakoga ponešto, te Vam iz tog razloga preporućamo da proučite Program koji se nalazi u nastavku. Prvi svibnja, Praznik rada, nije u programu, ali smo sigurni da za taj dan imate već isplanirane praznične aktivnosti.

 

Sadnja Đurđevačke trorotke

Trorotka 1Dana 03. 04. 2014. u organizaciji Mjesnog odbora centar, a uz suglasnost Grada Đurđevca, na javnim površinama Đurđevca posađene su sadnice kruške Đurđevačke trorotke. Posađeno je ukupno 50 komada biljaka koje je poklonio Marijan Panić, predsjednik Mjesnog odbora centar i proizvođač loznih i voćnih sadnica, te proizvođač starinskih sorti jabuka i krušaka – proizvođač koji se posebno angažirao na proizvodnji i rasprostranjenosti kruške Đurđevačke trorotkinje.

   

U obilasku Podravskih Sesveta i Drave

P1260132Učenici Područnih škola Budrovac, Čepelovac, Mičetinac i Sirova Katalena u pratnji svojih učiteljica su 4. travnja 2014. ostvarili ineteresantnu i poučnu poludnevnu terensku nastavu. U Podravskim Sesvetama posjetili su gospodina Josipa Cugovčana koji im je pokazao svoju bogatu etnografsku, arheološku i paleontološku zbirku. Učenici su s velikim zanimanjem pažljivo slušali njegove priče o prošlosti i postavljali bezbroj pitanja na koja je ljubazan domaćin strpljivo i s puno ljubavi odgovarao. Na kraju posjeta, gospodin Cugovčan poučio ih je tradicijskom načinu oslikavanja uskršnjih pisanica.

 

Izvanredni rezultati Gradskog kazališta

GKDJ Potjeh 2014Ljubitelji kazališne umjetnosti, jučer, u subotu 5. travnja, imali su priliku vidjeti izvedbu najnovije predstave „Kako je Potjeh tražio istinu“. Mala drama Gradskog kazališta Đurđevac ovom je izvedbom sudjelovala na XI. Susretu kazališnih amatera Koprivničko-križevačke županije te ostvarila izvanredne rezultate. Naime, osvojene su tri nagrade: nagrada za NAJBOLJU REŽIJU (Karlo Kučanda i Marina Bažulić), nagrada za NAJBOLJU MUŠKU SPOREDNU ULOGU (Karlo Kučanda) i ovogodišnji novitet, nagrada za INVENTIVNOST.

   

Piškornica strateški projekt Vlade RH

Piskornica 2014U prostoru Vlade Republike Hrvatske, dana 03.04.2014., održana je pod predsjedanjem potpredsjednika Vlade i ministra regionalnog razvoja i fondova Europske unije Branka Grčića, sjednica Povjerenstva za procjenu i utvrđivanje prijedloga strateških projekata kojoj su uz ministra gospodarstva Ivana Vrdoljaka, ministrice graditeljstva i prostornog uređenja Anke Mrak-Taritaš, ministra pravosuđa Orsata Miljenića, ministra zaštite okoliša i prirode Mihaela Zmajlovića, ministra turizma Darka Lorencina, ministra pomorstva, prometa i infrastrukture Sinišu Hajdaš Dončića i predstojnika Državnog ureda za upravljanje državnom imovinom Mladena Pejnovića, nazočili i župan Koprivničko-križevačke županije Darko Koren te načelnik općine Koprivničke Ivanec Božidar Vrabelj.

 

Izložba fotografija i projekcija filmova

heidlerUz obilježavanje Dana grada Đurđevca pozivamo Vas na otvorenje izložbe fotografija i projekciju dokumentarnih filmova Krunoslava Heidlera „SpomenArt – Već viđeno!“ u Galeriji Stari grad u Đurđevcu, 11. travnja 2014. u 19,00 sati dok će izložba za osobe s invaliditetom biti predstavljena u 18,oo sati ispred Starog grada. Autora će predstaviti Božica Jelušić. Izložba ostaje otvorena do 10. svibnja 2014.

   

Snimanje spota za pjesmu "Happy"

DND virjeDruštvo „Naša djeca„ Virje poziva vrtićance, školarce, njihove roditelje, bake i djedove te predstavnike svih udruga koje djeluju na području Općine Virje da dođu u ponedjeljak 7. travnja 2014. u 17,00 sati na sportske terene Osnovne škole prof. Franje Viktora Šignjara kako bismo se međusobno družili i vježbali. Naime, 7. travnja obilježava se kao Svjetski dan zdravlja te bi DND Virje željelo okupiti što više ljudi kako bi barem na sat vremena posvetili pažnju svome zdravlju. Članovi Medijske grupe Osnovne škole prof. Franje Viktora Šignjara tom će prilikom i snimiti spot za pjesmu „Happy„ koja je ove godine veliki hit te Vas stoga pozivamo da dođete u što većem broju. Dođite i vježbajte s nama! Čekamo Vas!

 

Inclusia - ljudi poput nas

INCLUSIA 2014 1Udruga „Inclusia“ iz austrijske Savezna pokrajine Koruške nositelj je projekta „Inclusia – ljudi poput nas“, u koji se uključila i Koprivničko-križevačka županija u suradnji s Udrugom osoba s invaliditetom „Bolje sutra“ iz Koprivnice. U sklopu projekta se od 1. do 3. travnja održava manifestacija „INCLUSIA 2014“ koja je okupila brojne udruge i organizacije osoba s posebnim potrebama iz osam europskih zemalja. Jedan od nositelja organizacije je i Savez Alpe Jadran, čija je Koprivničko-križevačka županija članica, a pokrovitelj događaja je predsjednik Austrije Heinz Fischer. Kao jedini predstavnik iz Hrvatske na ovogodišnjoj Inclusiji je 2. travnja sudjelovala Udruga „Bolje sutra“.

   

Iskapanja i arheološka istraživanja

Arheologija P Sesvete 2014. 1jpgPočela su iskapanja i arheološka istraživanja djelatnika Muzeja grada Koprivnice na području Ruškove Grede, najsjevernijeg dijela Općine Podravske Sesvete. Djelatnicima muzeja pomažu u radu i osobe s područja Općine Podravske Sesvete. Muzej planira otvoriti oko 200 m2 i istražiti ostatke jednog kasnosrednjovjekovnog sela. Sličan lokalitet istražen je prošle godine na položaju Zgruti u Mekišu, a ove godine u istoj površini namjera je istražiti i treće srednjovjekovno naselje u okolici Podravskih Sesveta, odnosno lokalitet Crlenika kod Mekiša. Riječ je o istraživanjima kojima se prikupljaju podaci o rasporedu podravskih kasnosrednjovjekovnih sela, izgledu njihovih stambenih objekata i pomoćnih zgrada te podaci potrebni za razumijevanju svakodnevice ljudi u predosmanlijskom razdoblju.

 

Program ruralnog razvoja 2014.-2020.

Lag Podravina 03042014 004U četvrtak, 3. travnja 2014. godine u prostorima hotela Picok u Đurđevcu, održana je prezentacija nacrta Programa ruralnog razvoja za razdoblje 2014.-2020. Organizatori ove prezentacije su Koprivničko-križevačka županija i LAG "PODRAVINA" te su sukladno tome prisutne pozdravili dopredsjednik LAG-a "PODRAVINA", Mladen Madjer, gradonačelnik Grada Đurđevca, Željko Lacković te zamjenik župana Koprivničko-križevačke županije, Ivan Pal. U radnom dijelu ovog skupa, rad LAG-a "PODRAVINA" prezentirala je voditeljica, Mihaela Lončar, dok su LEADER mjere i nacrt Programa ruralnog razvoja te mjere IPARD-a prezentirale predstavnice Ministarstva poljoprivrede, Vlatka Pavlinić i Lana Bačura.

   

Comenius u Koprivničkim Bregima

Comenius Koprivnicki bregi 2014Od 25.-29. ožujka 2014. godine OŠ Koprivnički Bregi bila je domaćin mobilnosti u Hrvatskoj u sklopu Comenius projekta “Customs, traditions and art: a river flowing around Europe” u kojem sudjeluje zajedno s još 6 zemalja – Italijom, Španjolskom, Latvijom, Poljskom, Rumunjskom i Turskom. Ovo je bila šesta mobilnost po redu, a zadnju će organizirati škola partner iz Španjolske. Budući da se već skoro dvije godine bavimo ovim projektom, željeli smo svojim gostima u ovih nekoliko dana pokazati barem djelić naših prirodnih i kulturnih znamenitosti, običaja i tradicija.

 

11. Županijska smotra kazališnih amatera

Plakat Kazalisni amateri 2014Svi ljubitelji kazališne umjetnosti nikako ove subote, 5. travnja ne bi trebali propustiti 11. Županijsku smotru kazališnih amatera, na kojoj sudjeluje i Gradsko kazalište Đurđevac sa predstavom "Kako je Potjeh tražio istinu". Ona će se održati u koprivničkom Domu mladih, s početkom u 9 sati. Organizator smotre je Zajednica kulturno-umjetničkih udruga Koprivničko-križevačke županije, a domaćini su članovi dramskog studija Ludens teatra iz Koprivnice.

   

5. Karate turnir Đurđevac open 2014.

Pozivnica 5. Djurdjevac Open 2014U organizaciji Karate kluba Đurđevac, a uz pokroviteljstvo Grada Đurđevca i Zajednice sportskih udruga Grada Đurđevca, u nedjelju 6. travnja 2014. godine, u sportskoj dvorani Strukovne škole Đurđevac, s početkom u 9,45 sati, održat će se 5. Međunarodni karate turnir Đurđevac Open 2014.. Dođite podržati našu mladu ekipu Karate kluba Đurđevac koja nas svojim rezultatima do sada nije razočarala.

 

Deratizacija grada i prigradskih naselja

deratizacijaU ponedjeljak, 7. travnja 2014. godine, započinje sustavna deratizacija na području GRADA ĐURĐEVCA koja će trajati mjesec dana. Deratizacija će se provoditi svakog radnog dana između 8 i 16 sati, a obići će se stambeni objekti i obiteljske kuće, vodotoci/kanali, okućnice, deponije, groblja. Unutar stambenih objekata otrovno sredstvo postavljat će se u deratizacijske kutije koje su označene na zakonom propisani način. Pri samoj provedbi građani će biti educirani o mjestima razmnožavanja glodavaca, te potrebnim radnjama koje trebaju poduzeti da bi spriječili njihovo razmnožavanje.

   

Svjetski dan svjesnosti o autizmu

IMG 6641Udruga za pomoć osobama s mentalnom retardacijom Đurđevac danas je na Trgu sv. Jurja organizirala obilježavanje Svjetskog dana svjesnosti o autizmu. Članovi Udruge su na štandu dijelili balone, letke o Udruzi i o autizmu, te ujedno prodavali svoje uratke. Autizam i ostali poremećaji iz autističnog spektra predstavljaju zabrinjavajuće rastući zdravstveni problem. Svjetski dan svjesnosti o autizmu obilježava se 2. travnja od 2007. godine, kako bi se istaknula potreba poboljšanja života djece i odraslih koji pate od ovog poremećaja i ujedinila zajednička namjera u stvaranju preduvjeta za izjednačavanje mogućnosti osoba s autizmom.

 

Prodaja pronađenih bicikala i motora

BiciklProljeće je već odavno došlo, a vi nemate bicikl? Pruža vam se prilika da povoljno kupite svoje prijevozno sredstvo i to u policiji. Javno prodaja putem usmenog nadmetanja održati će se u četvrtak, 10. travnja, s početkom u 10,00 sati u Policijskoj upravi koprivničko-križevačkoj, Trg Eugena Kumičića 18, Koprivnica. Predmet nadmetanja su pronađeni bicikli i motori, a pregled pronađenih bicikala i motora može se izvršiti u četvrtak, 10. travnja, od 9 do 10 sati.

   

Poziv na izložbu vina Đurđevo 2014.

Vino caseUdruga vinogradara i voćara Đurđevac u povodu predstojećih dana Grada Đurđevca organizira izložbu vina Đurđevo 2014. Ova, već tradicionalna manifestacija, svake godine okuplja velik broj vinara iz Đurđevca i Podravine, ali i sve više i iz drugih krajeva Hrvatske i inozemstva. Uvjet za sudjelovanje na izložbi je dostava uzoraka vina, a prijem istih biti će u nedjelju, 06. travnja, od 10 do 20 sati u kušaoni vina u Đurđevcu, tj. u Podrumu Udruge. Potrebno je donjeti 4 boce bijelog, 3 crnog te po 2 boce predikatnog i voćnog vina. 

 

Obilježavanje Svjetskog dana autizma

P2131093Kako i među korisnicima Udruge za pomoć osobama s mentalnom retardacijom Đurđevac ima osoba s autizmom, Udruga je za sutra 02. travnja 2014.g. organizirala obilježavanje Svjetskog dana autizma. Stoga će sutra, 2. travnja, na Trgu svetog Jurja od 9,00 do 12,00 sati biti upriličeno obilježavanje ovog važnog datuma. Članovi Udruge za pomoć osobama s mentalnom retardacijom će na štandu prodavati svoje uratke te dijeliti balone, letke o Udruzi i o autizmu. Pozivamo Vas da posjetite štand, te kupnjom radova pomognete radu Udruge i poboljšanju kvalitete života korisnika među kojima su i osobe s autizmom.

   

Gradonačelnik dao ostavku

poglavarstvoJutros smo na našem Facebook profilu objavili da je gradonačelnik dao ostavku, a potvrda tome je dokument koji je jučer potpisao povjerenik Vlade Republike Hrvatske za obavljanje poslova iz nadležnosti Gradskog vijeća i gradonačelnika, koji možete vidjeti OVDJE i na službenim stranicama Grada OVDJE. Kako se bliži Dan grada, ovaj Javni poziv se morao hitno objaviti zbog rokova prijava. U međuvremenu nismo uspjeli dobiti nikakove podrobnije informacije o daljnjim postupanjima glede vođenja Grada i primopredaji dužnosti. Ipak je APRILILILI... čitajte u nastavku...

 

Nevenko Jakopović ponovo predsjednik

Lovci KKZ izbori 2014 04Redovita godišnja izvještajna i izborna skupština Lovačkog saveza Koprivničko-križevačke županije održana je u subotu, 28. ožujka u društvenom domu u Molvama. Skupštini su prisustvovali zamjenik župana Darko Sobota i pročelnik Upravnog odjela za gospodarstvo, komunalne djelatnosti, poljoprivredu i međunarodnu suradnju Marijan Štimac. Na skupštni je odabran novi predsjednik, članovi Izvršnog i Nadzornog odbora te članovi Stegovnog i Arbitražnog suda županijskog Lovačkog saveza. Po novom sustavu glasovanja za predsjednika je većinu glasova zastupnika u Skupštini dobio dosadašnji predsjednik Nevenko Jakopović.

   

Biskup Mrzljak u Domu za starije

Biskup Mrzljak Dom 29032014 013Tijekom svog pastoralnog pohoda preuzvišeni gospodin biskup Josip Mrzljak u pratnji župnika Marka Raca, dana 29.03.2014., posjetio je i štićenike Doma za starije i nemoćne Prelec-Kralj, koji su ga s radošću dočekali i toplo ugostili u svom domu. Tijekom posjeta razgovarao je s njima o životu i aktivnostima koje provode te im molitvom i svojim toplim riječima punim nade pružio utjehu i božji blagoslov. U želji da ih dragi Bog podari zdravljem i mirom, s molitvom u svom srcu za sve štićenike doma i one koji o njima brinu, biskup je završio svoj posjet ovoj ustanovi.

 

Poziv za dostavu prijedloga

grb djurdjevacU povodu Dana Grada Đurđevca, 23. travnja 2013. godine, dodjeljuju se javna priznanja Grada Đurđevca: Počasni građanin Grada Đurđevca, Zlatna plaketa "Sveti Juraj", Nagrada za životno djelo i Povelja Grada Đurđevca, te je iz tog razloga raspisan Javni poziv za dostavu prijedloga za dodjelu javnih priznanja Grada Đurđevca koji je, 31. ožujka 2014., uputio Željko Car, povjerenik Vlade Republike Hrvatske za obavljanje poslova iz nadležnosti Gradskog vijeća i gradonačelnika. U nastavku pročitajte uvjete i rokove za dostavu prijedloga:

   

Stranica 1 od 14

Program događanja

djurdjevo v djurdjevcu

Posljednji komentari članaka

Na stranicama je

Trenutno aktivnih Gostiju: 2481 

Poljoprivredno savjetodavna služba

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 7
 • 8
 • 9
 • 10

Policijska izvješća

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 7

Razne obavijesti

 • 1
 • 2
 • 3

Prijateljske općine i gradovi

Lengyeltti       Lovas

Lengyeltóti - Mađarska     Lovas - Hrvatska

Vrijedi pogledati

Video

LATEST MEDIA

Ima nas iz:


free counters
pohranjeno_u_arhivu_weba_logo

 

eldepryl for dogs phentermine diet pills amazon how to order prometrium free birth control pills samples online a typical aspirin tablet contains 325 mg of acetylsalicylic buy olanzapine viagra over the counter ireland pills generic valtrex uses maximum dose of requip xl elocon ointment wiki order wellbutrin online without rx sandoz bupropion sr 150 reviews buy rosuvastatin without a script buy viagara pils donde comprar cialis soft can you take sustiva daily wellbutrin medication for depression buy bupropion visa prilosec otc maximum dosage 1d koala chlamydia buy deltasone tablets online silagra 100mg tablet sinemet overnight delivery colospa online bestellen buy avalide boots amitriptyline 100 mg for migraine buy ciprofloxacin online no prescription noroxin tablets for purchase order plavix online now generic cleocin side effects kidney infection ciprofloxacin dosage can i get prilosec artane medical centre opening times adalat sale order online bonus pills cheap accutane dr reddy;s finax reviews zocor from usa pharmacy crestor 40mg bula synthroid generic desi tashan saathiya saath nibhana buy zithromax new zealand online can you buy procardia can you buy ventolin inhalers over counter uk they procardia by mail tadacip no prescription canada ordering ceftin uk kamagra for sale dublin tenormin dosage instructions will plavix make you gain weight where can i get paxil canada drugs xenical with prescription cheap prevacid 30 mg buy viagra super active online no prescription canada how to buy requip what herb is like lexapro order glucophage cheap bactroban no prescription reviews phenergan cough medicine propecia online orders can you order nolvadex online valtrex shortages generics buying lariam in manchester prednisolone comprare lanoxin suppositories buy kroger pharmacy zyrtec keflex patient reviews comprar dulcolax en argentina female cialis drugs online purchases methotrexate medication errors when will generic seroquel be available in usa suppliers of amoxil in us us pharmacy online lamisil buy cialis super active online no prescription usa cymbalta discount prescription better than kamagra gold where to buy tulasi plant in uk geriforte canada prescription generic lisinopril hctz tablets canada prescriptions drugs cardizem discounts rhinocort prices cvs ashwagandha limited india indian generics online diarex generic roxithromycin safe health canada female viagra femcare mg tablet discount cheapest buy aceon generic viagra mexican where can i buy antabuse in canada acheter prednisolone pas cher norvasc brand order levothyroxine no rx buy synthroid half price propranolol what is golden viagra lithium medicine wiki vega 100 tablets use in urdu generic form of phenergan can you only get actos on prescription order amaryl online canada generic substitute for actos aldactone medicine what is beconase aqueous nasal spray viagra for young men side effects imitrex price walgreens accutane medication lawsuit ginseng dosage recommended cialis 100mg dosage zyrtec price cvs malegra dxt acheter imitrex alesse asian brand promethazine codeine syrup online prescription vytorin tab 10- 20 mg que pastilla es mejor viagra o cialis order generic midamor best site to buy estrace best place to buy online cheap kamagra aricept for dogs buy glaxosmithkline ventolin hfa coupon generic yasmin birth control liv by mail synthroid best price the online drugstore chloramphenicol walmart alliston hours operation canadian pharmacy viagra super force buy diovan visa there generic lotrisone how much does walgreens pay pharmacy technicians in texas how long after metronidazole alcohol order calan online in usa wellbutrin xl coupons buy promethazine with codeine syrup online better than arjuna generic forms of alesse birth control can u take cephalexin when pregnant brahmin handbags outlet sale cialis 40mg vs 20mg what does abilify do to dopamine buy abilify online without script canada cheap omnicef pills how much will yagara cost buy acivir pills in usa buy adalat 6 online pharmacy online pharmacy uk celadrin buy prednisone in australia chloroquine side effects psoriasis acivir cream side effects purchase amaryl in usa procardia tablets online prednisone medication uses comprar diflucan pela internet canadian acticin cheap what percentage of aspirin tablets is acetylsalicylic acid buy kytril in ireland online proscar overnight delivery what kind of drug is digoxin buy genuine bactrim uk pariet tablets composition silagra best price smart drugs forum uk prescription seroquel side-effects birth control pills kytril all possible side effects of accutane canadian cipro tablet cipro wanted online review flonase generic walmart valtrex dosage for cold sores outbreak global drug supply canada diabecon pills sweat where to buy dipyridamole in canada safely what does a dulcolax pill look like lexapro without a prescription and with a check order alli on line uk buy zyvox linezolid generic bupropion best online pharmacy generic diovan buy coumadin no prescription fast delivery buy abortion pill singapore what does inr mean for coumadin kamagra 100mg tablets price tegretol dosage for trigeminal neuralgia atrovent side effects babies buy cheap dapoxetine pills robaxin tablets canada apcalis sx next day shipping female cialis for men sale in uk lopressor canada prescription beat way to order florinef micronase canada head office pet meds without vet prescription actos medication meticorten prednisona efectos secundarios generic citalopram uk paypal cialis 5mg daily cost purchase 3 aciphex mg tetracycline birth control online mexico viagra pills online pharmacy can you buy ventolin over the counter uk inhalers buy colchicine+no prescription prednisone online without prescription price of citalopram without insurance pantoprazole 40 mg tablets get malegra dxt las vegas get tulasi toronto erythromycin fast india pharmacy one penrose address how long does it take for clonidine to work for adhd what is viagra sildenafil advair diskus shopping xenical 60mg preo benzac medication purchasing doxazosin online uk online generic cozaar generic norvasc us para que se usa el lamisil how do you take valtrex for cold sores cardura generic wikipedia drugs fast januvia deleviery buy metoclopramide with no rx can you buy altace out prescription propranolol over the counter drugs zoloft in canada arimidex for men cost buy ambien online legally buying minocin from canada no prescription without a script buy delivery desyrel insurance companies logos diovan 40 mg pharmacy generic januvia in usa pletal cilostazol opinie espa super active tone and firm goes you buy viagra over the counter in canada best testosterone therapy for men how to take aspirin daily seroquel xr patent buying remeron for dogs ramipril side effects nhs hydrochlorothiazide pill shortage side effects of trandate tablets allopurinol pill shop discount code requip lawsuit canada himcolin buy online ireland cheap kamagra oral india jelly 100mg advair diskus medication meclizine for sale uk is generic alphagan effective low price citalopram uk what kind of doctors prescribe viagra misoprostol for pph alphagan 100mg cheap prescription buy nitroglycerin ointment generic vytorin medication brand entocort buy generic trileptal no prescription how do you use tamoxifen for pct colchicine wanted online review aleve tablets price india pharmacies online that sell fluoxetine zebeta pills valtrex over the couter precose weight loss safe to buy generic estrace from usa buy toradol online with out prescription thuoc atorlip 10 fincar inmobiliaria comprar nymphomax en argentina buy ampicillin online at canada pharmacy albuterol inhaler price walgreens canadian healthcare on line pharmacy order speman online in usa generic from meclizine what is ciprodex used for finast medicine side effects nimotop legal us buspar prices buy astelin otc seroquel lawsuit settlements viagra soft cheap us pharmacy where to buy tretinoin cream 0.025 clomiphene challenge test men t.c. tetracycline reviews where to buy alligator clips for making hair bows generic ortho tri-cyclen us where do i tenormin in mexico does allopurinol get you high online pharmacy mexico no prescription hong kong prescription deltasone online buy arthritis in dogs shoppers drug mart 120 film over counter aleve directions what is the best drugstore mascara for length prinivil tablets uses 1st drugstore-online suppliers of omnicef in us online pharmacy canada generic viagra ginseng buy online ireland isoniazid cost in canada naprosyn mg canada doxycycline reviews uk buy floxin with a mastercard alli diet pills in stock how to get buspar acheter une recharge mobicarte sfr motrin 100 review cialis 80 mg starting dose of pamelor lisinopril 10mg vs 20mg side effects of female cialis mycelex-g overnight pharmacy donde puedo comprar acai berry thin purchase cheap online vermox no prescription generic prednisolone 5mg generic cafergot uk paypal where can i buy dramamine in canada best price desyrel my mexican drugstore doxycycline shop generic cheap new orleans resources for independent living inc clyde 1 gb experience dipyridamole m/r capsules keppra manufacturer coupons alternative to doxycycline for cats pletal pas cher italie diltiazem er 240 mg price buy depakote astrailia aciclovir 100 ml how to dissolve prevacid capsules walmart generic drug list prices canadian pharmacy generic valtrex cialis or viagra online para que se usa provera 5mg best generic amoxil sites over the counter lithium products nizoral 200mg tabletten nebenwirkungen best price cialis professional canadian alliance of british pensioners cabp fighting aciphex com pdf aciphex coupon pdf sodium diclofenac 50mg side effects pill identifier is viagra professional available on line in canada viagra effects on healthy men awam ki adalat legal buy prednisolone online canada viagra sample can buy ethionamide online buy ampicillin tablets usa where to buy toprol xl drugs online can i make speman procardia tablets side effects procardia tablets uses stromectol prix en pharmacie en france fucidin sale is kamagra oral jelly legal in australia buy terramycin cheap bupropion woldwide shipping cheap trandate sale uk buy celebrex online at canada pharmacy do you need rx lariam viagraonline review generic voveran sr uk paypal periactin online pharmacies with out prescription flovent refills lotensin precio mexico buy clozaril online overnight delivery florida protonix how to get promethazine drug comprar bystolic online propecia dosage 5mg or 1 mg purchase generic kytril proscar vs propecia side effects differin lotion reviews makeupalley actonel price cvs viagra super active generico italiano compazine side effects adults order antabuse online with visa geriforte with paypal payment over the counter glycomet saw palmetto cheap uk what symptoms does lamictal treat cefixime 400 mg uk accutane acne treatment before and after effexor xr tablets uses viagra bologna relafen pill shortage best online pharmacy generic tinidazole avodart uk sale viagra singapore otc venda alli internet just generic for vytorin 10/20 cheap pet meds for dogs is generic viagra sublingual effective i pill paxil website pastillas para ereccion sin efectos secundarios over the counter kamagra gold buy accutane with mastercard prescription arimidex sales 2010 generic drug for vytorin 10 40 accutane tablets online splitting abilify tablets prescription canada cordarone where to get hytrin serevent usa long term side effects of prinivil cheapest lamictal kamagra gold in croatia american express australia online login how to get free viagra extra low prices what are the side effects of taking zocor generic name for altace buy seroflo online from usa cozaar 100 mg tablets brand advair diskus tablets 40mg generic advair diskus us fluticasone how long does it take for depakote to work for migraines cefuroxime purchase no rx orlistat sublingual dosage can nitroglycerin pills get you high levitra generico barato glucophage metformin buy online terramycin ophthalmic ointment australia minocin 100 mg para que sirve research grade oxytrol propranolol canada companies only womera silagra 100 price in india buy ventolin boots pharmacy vantin where can i buy it overseas pharmacy no prescription metformin cleocin gel women buy purchase abilify lowest price what kind of medicine is topamax fluoxetine over counter buy isoniazid in australia pill rx health frumil products best site to purchase viagra with out prescripton canadian pharmacy phenergan order on web minipress order online se puede comprar viagra en andorra sin receta valacyclovir cheap online where can i get tetracycline from cigna mail order pharmacy jobs nitroglycerin transdermal patch cost generic viagra online hsa card what does do to allegra orange juice genuine orlistat 100mg luvox 100mg cheap wellbutrin sr generic 2013 drugs what are the best drugs for depression and anxiety buy atorlip 5 generic to buy mentat vytorin shipping overseas purchase sominex pletal in canada ordering v-gel where can i get free valtrex dutas tablets uk can you order retin-a ge buy lady era online pharmacy how to buy minecraft with paypal without a credit card is it safe to take 100mg of unisom abana medication where to buy alligator meat in south carolina sildenafil citrate tablets online india alli legal us buy zyloprim online can i order bystolic no prescription in the usa bentyl capsules 10 mg orlistat drug schedule how to order clomid is mestinon available over the counter desyrel discount cheap pharmacy forclomid best place to buy live rock uk zocor manufacturer coupons pioglitazone and bladder cancer order crestor 10mg discount canadian international pharmacy association cifa protonix online without rx cheapest generic propecia lanoxin for sale australia weight gain pills for women uk zyvox overnight pharmacy online generic prevacid online generic sinemet original aciclovir online imitrex injections for migraines acquistare viagra online sicuro can you buy rumalaya forte online where to buy benicar in canada safely can we trust deltasone online zerit online pay paypal what is retino-a cream 0,05 made of actonel sales 2009 lincocin sublingual dosage zyprexa for sale buspar tablets us online optimmune alternative lasix overnight delivery gauranteed levitra super active doctors online mail order pharmacy technician jobs in california proscar 5 mg reviews is acai berry better than blackberry buy viagra online with master card indocin medicine for gout best online viagra forum where cane i buy alligator hair clips rxlist cordarone drug order live crawfish online where to buy previa online zonegran vs topamax migraine isoniazid 50mg tablets hyaluronic acid serum buy uk cheap laveita canadian pharmacy cordarone furosemide with or without food comprar atorlip-20 portugal most reliable place to buy finpecia online ordering nitrofurantoin order keppra cheap retin-a 0,025 drugstore.com viagra online canada scams mexico pharmacies online that sell tadacip ultra low dose apcalis sx revia tablets 150 mg cheap clomiphene citrate why were the french and indians allies in the french and indian war buy medrol online no rx cephalexin overnight pharmacy where can i buy lithium aa batteries lasix tablet 40 mg 12 tb olanzapine 15 mg price entocort uses medication nootropil mg tablet antidepressants cipralex overdose what drug category is amitriptyline cheap genuine imuran online cheapest place to buy zanaflex styplon order zovirax 400 mg dosis eurax low dose birth control malegra fxt medicine online side effects of mixing zoloft and alcohol viagra jelly medication on line acne medication accutane wiki where to buy clomid from australia recommended daily dosage of valtrex retino ac review calcium carbonate online order buy toradol online no prescription buy tetracycline what is the icd 9 code for coumadin toxicity prednisone generic equivalent indian altace blood amoxil capsules 250mg fertomid dosage instructions revatio drug class buy astelin 50 finast over counter uk pregnancy after depo provera nhs buy acai online with mastercard synthroid thyroid medication side effects diovan novartis ciplox on the internet top 10 cefixime brands india buy zantac 150 online cheap floxin pills buy cheap viagra mastercard viagra soft flavoured canada optumrx customer service phone number side effects lasix medication dogs phenergan online order comprar atrovent original side effects of lipothin kaiser mail order pharmacy california hyaluronic acid prices usa viagra sublingual drug oversea what is clomiphene 50mg mexican pharmaceutical companies silagra canada overnight delivery how to use acai powder purchase zovirax in mexico keflex 250 mg 20 colchicine shopping shelf life of acai juice best vpxl prices intrathecal baclofen side effects abana weight gain cozaar costco what are the side effects of taking flomax antabuse prescription only amitriptyline with no rx motrin lawsuit 63 million zofran 40 mg trial erection packs 1 free shipping pagar viagra con paypal where can i purchase vermox when did allegra become over the counter buy ethionamide pills is imitrex legal in uk brand cialis over counter uk trileptal online usa no prescription internet pharmacy no prescription reviews best place to buy antivert in canada cane you buy valtrex over the counter in canada side effects of prednisone injections low cost take alli nolvadex with fast shipping comprar mentat original much does abilify cost without insurance how much is cleocin tablets albuterol sulfate inhalation solution 0.083 dey cheapest cialis uk buy benfotiamine online pharmacy cheap nizoral 200mg aciclovir without prescription buy indinavir in ireland arjuna online forum minomycin without script side effects of styplon zyban for smoking cessation reviews betnovate rd side effects buy zyprexa without prescription what is buspar 10mg used for pariet on line amantadine sale exelon 40 mg dose torsemide for purchase mobic over the couter can you get high off lexapro order prilosec 120 mg click here order diarex cod buy moduretic in singapore best place buy innopran xl pct aciclovir no prescription how much synthroid to take to lose weight what is the correct dosage of dipyridamole overnight shipping clomid online color contact lenses no prescription cheapest generic cialis online femara buy online canada what does caverta direct line home insurance pravachol dosage forms chloromycetin online no prescription nexium price australia buy kamagra cheap online zyrtec usa pantoprazole sodium diovan 320 mg tablet side effects fast shipping for lasix cephalexin 500mg capsules for dogs buying plavix for dogs mail-order xeloda cheap plavix drug order aldactone on line mexico diarex without prescription bactrim ds tablets 160 mg is generic lukol available in usa order brand viagra on line uk generic chloramphenicol overnite shipping being content with life overseas pharmacies no prescription needed v-gel price chloroquine retinopathy treatment depo provera generic brand buy brand advair diskus perth australia what is doxycycline hyclate 100mg for dogs altace india brand name clinical order grifulvin v medication by mail goodyear allegra all-season tires reviews buspar from canada pediatric protonix dose combivent legal us discount augmentin is viagra prescription only in usa dapoxetine canadian pharmacy how to use aldactone for acne how much does bupropion hcl cost valtrex on line purchase haldol emergency medicine is mircette available in canada buy zyprexa without a prescription from canadian pharmacy nature;s bounty acai berry 1000 mg softgels overseas pharmacy no prescription trileptal purchase alligator leather can you only get chloromycetin on prescription beliez pharma buy generic viagra with paypal cialis super active pharmacy prices list acquistare levitra generico italia what types of innopran xl are there where can i buy levothyroxine offer buy generic periactin rumalaya liniment online usa lipitor birth control online canada azulfidine without insurance reviews on northwest pharmacy in canada where to get lioresal pct life brand caffeine pills does compazine cause weight gain what types of singulair are there ceftin dose for skin infection where to buy wellbutrin sr drugs online non persciption decadron order buy amitriptyline online prescription needed buy viagra super active without prescription maxalt medicine is there a generic version of seroquel bupropion drugstore.com liv 52 usa cvs prices micronase precio mexico generic uk paypal roxithromycin buy cheap amaryl pills overseas pharmacy no prescription alphagan over the counter cytoxan no prescription avalide lozol for sale philippines vigrande fiyat listesi where can you buy viagra for women waterloo order of battle allied anglo zithromax capsules food order aciphex online usa pharmacy buy actos paypal where can i buy motrin in canada where do i buy lasix cheapest online viagra levitra cipla company address purchase generic septilin exelon lowest price finpecia canada overnight delivery cheap calan forcat holidays all inclusive grifulvin on line in the canada arimidex for men dosage kamagra soft overnight delivery alli diet pill costco fast periactin delivery buy minocycline no prescription you can buy no script pet meds non persciption colospa l-tryptophan price sildenafil citrate 20 mg tablet order viagra uk drugs what does generic lopressor look like fertility drugs for men side effects super active sale sildenafil viagra canadian claritin and birth control pills is generic rogaine 2 effective mercaptopurine crohn;s cancer tinidazole dosage for trichomoniasis fastest quibron-t uk delivery hyaluronic acid sublingual dosage can you buy inderal countries melancholy hyzaar forte yan etkileri side effects of aricept hallucinations order ginseng tea silagra birth control online india diovan mg canadian rx buy brand abana natural nights by unisom reviews dosage for levaquin 500 mg how long do prednisolone take to work coreg cr max dose which uk site to buy pravachol clomid calculator days stromectol on line purchase valacyclovir online uk anxiety medication buspar bactrim pills while pregnant fijian herbal medicine for abortion paroxetine cr 12.5mg side effects safe avodart buy seroquel visado ratio-tamsulosin 0.4mg side effects albuterol inhaler buy no prescription keftab drug class buy ventolin online australia no prescription buying proventil for dogs cephalexin drugstore com ordering low dose prazosin acticin ordering no prescription buy mobic 7.5mg free or low cost zyloprim acheter moduretic feldene tablets 40mg where to get doxycycline pct how long does it take for diltiazem to take effect buspar lowest price online low dose birth control pills online no prescription anxiety medication luvox levaquin by mail prescription seroquel xr 300 mg tablets indian generics online zetia low cost caverta drugs from canada online noroxin tablets 40mg purchase floxin pills neurontin 300 mg price half price augmentin cipla suhagra tablet hoodia gordonii diet pills uk alli diet pill review benicar hct discounts best price for real roxithromycin how much does doxycycline cost uk levothroid online sales online generic metoclopramide buy effexor xr 75mg generic ginseng uk paypal how to take prilosec twice a day can i get motilium avapro order in the us where to buy pct clomid where can i purchase didronel best site to get nolvadex cipro tablets children how to order kamagra chewable online top 10 online canadian pharmacies how much zyrtec d can you buy zyban buy on line mixing viagra and alcohol super active sale levitra cheap online generic viagra professional lawsuit methotrexate medication dosage where to buy flomax online without rx cefadroxil tablets ip 500mg top 10 online retin-a 0,05 sites best prices for accutane phone in order for revia toprol xl dosage and administration western drug lariam protonix brand positioning side effects of caverta 100 mg capoten mail order purchase generic vpxl micardis dosage 20 mg buy cefadroxil lowest price revia side effects long term use dramamine australia price discount code for zyban atorvastatin vs simvastatin triglycerides compare prices viagra sublingual can you buy oxytrol online how long does it take citalopram to become effective seroquel without a perscription mexican pharmacy no prescription retin-a 0,05 positive finasteride reviews ventolin tablets uk vytorin from canadian pharmacy hydrocortisone tablets ulcers albuterol seroquel 25 mg tablet picture order tinidazole online with visa evecare dosage recommended eulexin online buy acai berry in india clomid medicine ovulation what is clomid drugs used for im hydromorphone injection side effects of long term use of betnovate how long does cozaar take to work insurance age awards overnight dutasteride low cost estrace buy indinavir online overnight is there a drug comparative to diclofenac gel generic differin cost female viagra uk boots order deltasone 120 mg best place to buy sustiva cabgolin online bestellen buying prescription drugs from india dirt how long does it take for bactrim ds to work for uti buying actoplus met using paypal international online pharmacies reviews how to buy protonix online etodolac dosage ethionamide from usa pharmacy amantadine india drug what are the side effects of zentel worm medicine pharmacies in buy aciphex buy generic reminyl online buy cheap generic cialis online kamagra order clozaril on line usa trazodone for sale philippines does doxycycline cause weight gain injectable furosemide shortage best site get albendazole coreg generic wikipedia drugs medicine for lower back pain relief amoxicillin powder for oral suspension prednisone 5mg tablets is viagra sold over the counter in india donde conseguir acai berry en costa rica prilosec from kirkland how to get sustiva in australia brand viagra prescription free viagra soft now vitamin shoppe coupon code 20 off 2013 mentat weight gain pil perancang keluarga terbaik pharmacies in buy acivir pills cleocin gel comprare integrated medicine alliance p a new jersey flagyl compatibility iv procardia legal us acheter xenical orlistat en ligne buy benadryl online with mastercard buy cheap synthroid using pay pal how to get carafate in australia dipyridamole purchase in canada no prescription monthly cialis daily use low cost cheap pharmacy technician schools cymbalta on line purchase gazeta kosovarja horoskopi atrovent without a prescription orlistat pellets manufacturers india buy etodolac astrailia get femcare las vegas cost of cholestoplex without insurance isoniazid best online non prescription pharmacy will 5 days of prednisone make you gain weight torsemide discount no prescription feldene para que se usa buy carafate discount there generic form aricept sumycin online forum evecare medicine canadian alliance terminals ltd zyrtec d cost augmentin for men sale in uk sildenafil tablets to buy singulair 10mg tablets coupons post cycle therapy colospa prograf to buy from europe buy alligator clips for hair bows supplies flagyl for cats antibiotic buy nizoral shampoo online uk floxin ear drops dose cephalexin mg no prescription buy endep xr without prescription can cephalexin cause weight gain lawsuit against prednisone atrovent hfa generic equivalent atarax fast uk low dose amitriptyline anxiety endep entocort buy online ireland brand advair diskus tablets from buy where to buy neurontin online lopid in italia what does skelaxin contain buy singulair tablets is it safe to order vantin canadian online pharmacies no prescription best india pharmacies online liv 52 prices cvs stromectol cheap donde puedo comprar cytotec sin receta en quito artane drug store online sporetik 100 cefixime 100 mg get diovan toronto buy nizagara bulk canadian pharmacy cephalexin genuine tamoxifen 100mg non prescription benadryl pharmacy does medicaid cover viagra in michigan dapoxetine canada overnight delivery safe buy sarafem online where to buy cheap generic cymbalta exelon capsules cheapest roxithromycin paypal clozaril for sale philippines what is femcare ditropan online pay paypal phenergan cost comparison prescription drugs generic famvir order how much does motrin cost without insurance kamagra pills uk ordering cialis professional tadalafil buy hyzaar mg online protonix shop where is merlin filmed in wales uroxatral price comparison order furosemide from sildenafil citrate tablets ip 100mg trazodone max dose cost of himcocid can you buy doxycycline in stores imitrex nasal spray dose generic mevacor in usa acheter finasteride generique 100 mg strattera cheap arimidex pills advair diskus low dose birth control what is normal depakote level sarafem drug store online is astelin over the counter drug desi tashan pavitra rishta 15th february 2013 episode isotretinoin gel side effects side effects of hydrochlorothiazide and lisinopril where can i get haldol buy actos bulk ambien walrus reddit levitra professional usa sale valacyclovir pregnancy dosage online forum cheap beconase aq generic azulfidine pas cher buy levothroid 80 mg online donde comprar xenical barato anxiety nhs self help how to buy micardis buy prednisolone 15mg online birth control online no prescription fertility drugs side effects child asacol tablets 40mg buy tadapox in india online levlen online australia buy accutane cafergot migraine order non generic hoodia ortho tri-cyclen side effects long term use cheapest liv 52 tablets uk culturismo fitness foro cheap viagra jelly customer buyers of prograf canada alli tablets back in stock what is effexor xr 75 used for dulcolax tablets from buy buy sinequan uk can you take prednisolone alcohol motilium buy canada trental daily use reviews rogaine 2 weight gain low level pvp vendor alliance play how to buy celebrex in london roxithromycin from where to purchase amoxil cialis dosage for women zofran lawsuits finasteride propecia for sale top 10 online rocaltrol sites rumalaya liniment express canada ventolin without script what is zetia tablets negative side effects of antabuse best generic lotensin sites propranolol anxiety reviews kamagra jelly sildenafil citrate pamelor from usa pharmacy where can i buy levitra super active in canada cheap betoptic free delivery xenical dietary supplement is generic confido available in usa best mexican pharmacies quality can you buy ventolin inhalers over counter uk prescription suppliers of lipothin in us common side effects of nitroglycerin lynoral in the uk low cost avodart buy cheap celebrex pills canadian pharmacy prograf rx pills online store buy pyridium online no prescription us nolvadex dosage recommended good reviews on effexor xr buy floxin online from usa order glyset overnight can you buy aspirin over the counter order floxin 300 mg is orlistat a prescription drug capecitabine xeloda cost nexium side effects uk cheap viagra online ireland methotrexate order on web discount aceon buy piracetam powder uk list of tesco stores selling didronel side effects of crestor 20 mg buy clomid online steroids side effects of cyproheptadine in dogs buy minipress without a script non prescription gasex pharmacy wellbutrin xl cheapest genuine calan ampicillin ivtt drug study buy nolvadex online in usa uk version of lanoxin buy cheap anafranil is there a generic version of lexapro beat way to order cozaar is cialis sold over the counter in canada buy azulfidine greece can you inject benadryl pills emsam shopping cheap zebeta usa silagra side effects long term use buy lithium discount Purchase aciclovir 1 200mg 400mg que es cialis 20 mg side effects of cozaar medication trileptal mais barato safe buy depakote online coumadin clinics in tampa florida chichesters diamond brand pills sale cymbalta compazine nausea medicine cheapest place to buy digoxin buy zaditor online amazon cost seroquel xr 300 mg best rosuvastatin prices buy orlistat online in india non prescription starlix pharmacy cephalexin order by phone how to take ginseng how often took provera and now pregnant buy viagra jelly orlistat order canada diflucan tablets 40mg chloramphenicol dosage recommended no prescription cholestoplex acticin top uses best generic atacand review buy chloroquine perth australia trusted online canadian pharmacy reviews where to buy nolvadex from australia comprar zithromax en argentina vpxl no rx purchase terramycin powder comprar trandate portugal sublingual sale pharmacy viagra online does actonel come in generic form can i make nizagara shallaki discount voucher fucidin doctors online buy generic artane online citalopram over the couter levitra professional results forum best site to buy relafen reviews on atorlip-10 buy prednisolone online canada neurontin echeck zoloft dosage for anxiety can you order prednisone counter prescription to buy lioresal ventolin medicine asthma lotensin user reviews grifulvin v prices at costco tegretol from usa comprar allopurinol original lithium medicine interactions where lithium was first discovered viagra jelly in croatia purchase allegra on line in canada strattera in canada hydrocortisone on face side effects buy astelin 200 capoten on the internet prazosin discount voucher asacol hd maintenance dose prednisone pharmacy online hoodia where can i buy it piroxicam capsules 20mg buy trazodone online at canada pharmacy amantadine side effects cats cheap canadian paroxetine no prescription flomax side effects uk van you buy adalat canadian buy metformin online without prescription diltiazem low dose birth control free coupon for lipitor famvir to buy in england trusted rx stuff zovirax no prescription reviews avapro discount voucher vasodilan online in usa phone in order for nolvadex buy bupropion from canada abilify online from usa is there a generic singulair 10mg nexium medication hytrin mg usa toppik side effects propecia cheap unisom india is aciphex over the counter drugs warfarin drug interactions table minocycline without a prescription how much will xenical cost atacand plus tablets side effects buy forzest from mexico online aleve in the uk arimidex capsules is namenda better than aricept plavix 100mg tablet viagra plus online in usa 100 mg forzest cheap buy amoxil online pharmacy community pharmacy audit methotrexate motilium suppositories for children 10 mg fluoxetine generic tablets to buy ethionamide in uk anafranil dosage for ocd order sarafem canada serophene to buy from europe is mupirocin cream over the counter purchase lamisil tablets fluoxetine medication guide cheap roxithromycin 100 mg ashwagandha generic wikipedia drugs suprax 400 mg side effects eurax without a script cheap keflex usa pletal drug cost order singulair online colospa for sale menosan drug schedule how to get mirapex in australia cialis 20mg lilly prix how do you buy on ebay with paypal metronidazole over the counter medicine atorlip-20 online uk bactrim side effects rash what is differin lotion for elocon lotion buy aricept overseas how much will lamisil cost natural anxiety treatment cheap accutane uk generic online pharmacy zaditor drug class prednisolone pills for dogs resources for levaquin bactrim side effects long term use uroxatral side effects long term use provera dosage instructions how long before accutane results glycomet online overnight valacyclovir hcl 1000mg working memory for order and the parietal cortex fast sominex deleviery endep canada companies only cheap levitra super active 40 mg how long to use lipitor pravachol tablets purchase on line what are the side effects of prednisone 20mg low price yasmin uk best drugstore foundation for oily skin yahoo maximum diclofenac dosage pharmacies combivent salbutamol generic ipratropium levitra super active shipping overseas ditropan patient reviews where to buy 85 pvp gear alliance brand levitra maximum dosage order cardura buy doxazosin online discount pharmacy online canada unisom generic brand mail-order depakote can you buy malegra dxt online can you take dramamine daily names of pills that can get you high zestril medication order suprax online uk clozaril dosage range prilosec rx dose what does parietal pleura mean prescription drug lamictal amantadina clorfenamina y paracetamol pediatrico generic for lamisil consell esportiu montsia arthritis care scotland billig innopran xl online kaufen without a script order allegra pharmacy purchase grifulvin v lowest price is there anything better than alli stromectol australia pharmacy buy online kamagra oral jelly generic buy tegretol new zealand online boots medication training online careshield cost of nitroglycerin patch mircette legal in england oxytrol online prilosec sales 2010 proscar order in the us which uk site to buy toradol asthma symptoms and signs what is fluoxetine 10 mg used for generic name for brand levitra fluoxetine for discount malegra fxt dosage instructions asacol mr side effects cheap genuine gasex online mexico alliant venlor in the uk yagara for sale philippines aleve dosage too high levitra plus 100mg buy sominex lawsuit settlements where can i order stromectol compare prices trimox prometrium dose for menopause can methotrexate get you high high dose furosemide in acute renal failure order pilex pill where does ginseng grow in canada estrace dosage cream nolvadex where to purchase cephalexin dosage for dogs why cheap generic elavil order elavil Purchase plendil 10 mg pravachol side effects joint pain triamcinolone hexacetonide drug buy extendaquin tablets canada costco pharmacy starlix price cytotec abortion pill northwest pharmacy convention coeur d;alene coreg cr discounts zantac dose for dogs ciplox online cheap depo provera pills zolpidem 10mg reviews viagra jelly side effects uk abilify over the counter uk can u buy viagra over the counter in ireland noroxin suppositories buy lisinopril pills drugstore cheap ugg boots promo code we need to talk about kevin cardura online store ordering motrin where to buy promethazine codeine syrup liquid aciphex review lincocin online coupon code average cost of lasix stopping allopurinol during gout attack prednisona alonga 50 mg geriforte syrup no prescription compare prices diovan 80 mg valsartan best price fucidin no prescription cheap price lexapro medication how long does it take doxycycline hyclate to work for acne brand cialis pharmacy prices list amitriptyline prix en pharmacie en france comprare cytotec on line cardura is what class of drug kamagra soft paypal clomid steroids cycle buy depakote 50 buy zetia next day too much synthroid medication dosage blue kamagra co uk what are the side effects of taking aleve alesse medication india lamisil price lotrisone lotion used where do i levitra in canada buy noroxin with a mastercard lexapro dosages what high cheapest city to live in the uk when is asacol going generic medicine doxycycline hyclate 100mg indocin uk buy hydrea next day delivery letrozole cancer treatment discount premarin cream how long does it take to get used to hydrochlorothiazide post cycle therapy after anavar cymbalta withdrawal how long cheap seroquel 400mg online buy diclofenac gel 200 erythromycin indian manufacturers best prices cheapest levitra online drug order adalat 30 mg pharmacy order elimite from malegra fxt weight gain sale skelaxin brahmi overseas comprar xenical usa xenical online legally are there over the counter antibiotics for uti lantus glargine insulin for cats can you buy ginette-35 in ireland amantadina dosis perros fluoxetine hcl 10mg capsules synthroid without script aleve medication order zetia is generic flagyl er effective reviews on differin gel 0.3 cymbalta side effects how long haridra italiano voveran tablets is trental available over the counter avandamet discount voucher amitriptyline overdose serious side effects of amoxicillin for children proscar shoppers drug mart where to buy amitriptyline online generic amantadine overdose house what is torsemide made of fertility pills for women with endometriosis canadian affair manage my booking tipos de actos de habla is there a generic for abilify in canada baclofen low dose birth control protonix tablets use snorting lidocaine powder can i get accutane without insurance eulexin pharmacy cost of synthroid at walgreens zofran pregnancy constipation buying prescription medicines online chloromycetin daily use reviews canadian prevacid buy crestor 20 mg online over counter duetact when is lipitor coming out in generic form how much does korean red ginseng cost can i take alli and thyroid medication forum review online generic propecia valtrex pills online in the uk tamoxifen a most unlikely pioneering medicine minocin antibiotic uses rocaltrol costco micardis hct discount ultra low dose trileptal lasix pills online in the canada carafate drug store online aspirin mist canada order advair diskus online asthma no rx forzest online tenormin without prescription canada cipro dosage for bladder infection how to take tetracycline for acne cheap female viagra india rumalaya liniment shelf life aleve generic equivalent buy reminyl mexican pharmacies alli orlistat 60 mg order acai berry thin ditropan india pharmacy lasix canada prescription aion where to get wild ginseng cialis customer service phone number purchase mebendazole online cipro birth control online canada mexican pharmacies that ship to use lerk jet sildenafil masticable is albendazole safe in pregnancy can i get pregnant on levlen ou acheter viagra forum what does viagra do to men birthcontrol pills actos lawsuit news half price zetia can i get high from trazodone generic from dostinex arthritis diet cure can i buy viagra over the counter in usa drugstore trental capsules reglan buy online ireland onde comprar prandin coumadin clinic oak ridge tn buy alli 15mg online lexapro for ocd reviews best price hyzaar can you take hydrochlorothiazide daily costco mail order pharmacy everett wa buy prednisolone boots buy genuine emsam uk can you take clonidine to get high best place to buy aciclovir online over the counter nitroglycerin patch cipro villaggio italiano buy avapro online canada skelaxin on line purchase where can i buy livrelief in canada generic abilify in us kamagra oral jelly usa sale snovitra super power lawsuit cephalexin purchase online buy alligator meat online aspirin coupons canada low dose amitriptyline taking zetia overnight pharmacy what is orlistat 120mg hoodia liquid extract reviews increasing milk supply naturally what is styplon used for elocon cream usage what types of lipothin are there diovan 160 mg generic name order sarafem tablets diovan hct 160mg 25mg tablets what is retin-a cream best price betnovate online sale of sinequan prescription digoxin toxicity patients dramamine generic name generic name for alesse 28 ethinyl estradiol where to chloromycetin how to buy menosan original viagra online kaufen ohne rezept xenical uk buy olanzapine buy online ingredients in alli diet pill mexitil dosage what is avodart prescribed for find a vet vipps online pharmacy what is effexor xr made of can you buy order benicar prescription cost of lisinopril 5 mg estrace cream benefits how to buy alli in canada can you buy cymbalta over counter diamox cost diakof australia pharmacy moduretic australia pharmacy can order levlen online sodium diclofenac side effects clavamox antibiotic cats is procardia legal in uk starlix user reviews i pill mycelex-g website vantin tablets from buy order emsam