Četvrtak, Rujan 21, 2017

H18

Poruka
  • EU e-Privacy Directive

    Djurdjevac.eu koristi kolacice za pruzanje boljeg korisnickog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglasavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vasem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice djurdjevac.eu slazete se sa koristenjem kolacica. Za nastavak pregleda i koristenja web stranice kliknite na "Slazem se".

    View e-Privacy Directive Documents

Mlade snage

Podravina - Razno

 U Gradskoj vijećnici grada Koprivnice održana je u subotu, 22.studenog 2008. godine, izborna skupština Županijskog odbora Mladeži Hrvatske demokratske zajednice. Novoizabrana predsjednica Županijskog odbora Mladeži je Irena Jagarinec. Samoj izbornoj skupštini prisustvovali su i brojni gosti: Tolušić Tomislav – župan Virovitičko podravske županije, Dinko Đeri – predsjednik ŽO MHDZ-a Virovitičko-podravske županije, Dalibor Per – predsjednik GO MHDZ-a Virovitice, Margarita Živković Zgrablić – predsjednica ŽO MHDZ-a Istarske županije, te polaznici Političke akademije Zaklade hrvatskog državnog zavjeta.

Dinko Đeri najavio je još bolju suradnju stranačke mladeži Virovitičko podravske i Koprivničko križevačke županije, dok je Margarita Živković Zgrablić izrazila zadovoljstvo što je u redovima stranke sve više žena koja se uključuju aktivno u rad Koprivničko-križevačke županije.

Na skupštini su izabrani slijedeći članovi Županijskog odbora:

1. Željko Picig

2. Goran Kovačić

3. Tomislav Kovač

4. Marija Salajpal

5. Katarina Oršanić

6. Tomislav Kovačić

7. Oliver Međimurec

8. Damir Jakupec

9. Ivan Krumpeštar

10. Kristijan Prašnički

11. Ivica Baranašić

12. Dražen Maletić

13. Ivica Crnjaković

14. Danijel Petras

15. Dominik Šnalcer

16. Željko Poljak

17. Hrvoje Ištvanović

18. Ankica Plečić

19. Valentina Lacković

20. Berislav Raguž

21. Igor Špoljar

22. Sandra Švec

23. Davor Mađerek

24. Danijela Dvorski Nekić

25. Jelena Stančin

26. Marko Zgorelec

27. Berislav Hodić

Tomislav Tolušić također je pohvalio dosadašnji rad Mladeži i najavio da očekuje kako će upravo neki od mladih kolega biti nakon lokalnih izbora na pozicijama gradonačelnika i župana.

Brojnim članovima obratili su se i Stjepan Milinković, predsjednik ŽO HDZ-a Koprivničko-križevačke županije i Damir Felak, predsjednik GO HDZ-a Koprivnica.

Novi članovi ŽO MHDZ-a najavili su skoru konstituirajuću sjednicu, ali i tiskovnu konferenciju na kojoj će upoznati javnost sa svojim novim programima i projektima.

Share on Facebook
comments

Komentari  

 
0 # Nasa mladeztomislav 2008-11-24 02:11
Bas me zanima da li je to u smislu organiziranja samo mladezi HDZ ostala mladez nasega drustva nevazna ili manje vazna ili to samo jedna partija odgaja svoj podmladak a drugi su manje vazni. Pa nekad je bio SSO Opcine Dj i svi su tu bili i oni religiozni i nereligiozni, i lijevi i desni i krivi i pravi i ovi i oni.
Konacno, jel to u tradiciji EU stranaka da se brinu samo o svojoj stranackoj mladezi ili je pak duznost svake stranke u vecini da se brinu o svoj mladezi kao i o svoj starezi.
 
 
0 # Stranački bilten?Vicenz 2008-11-25 10:57
Kaj so to sad ove stranice postale stranački bilten? Od gda je prisutno to mišlenje da nekoga v Ðurđevcu zanima kaj se to tak prevažno događa v županisjkom centrumu? I to još v HDZ-u? Jel moguće da v Ðurđevcu još ikoga zanima bilo kaj vezano uz HDZ? Ni đurđevečki, kojega nema nigde i v ničem, a kamoli ove druge nekoje "razine"? Jel to se v okviru predizborne kampanje? Jel se s takvom praksom bo nastavilo i dalje? I jel za se stranke ili samo za negde nekoje? B)
 
 
0 # Strankemoljac 2008-11-25 12:48
su na ovim stranicama prisutne ukoliko one same pošalju neku vijest. Do sada je to radio samo HDZ. Moja subjektivna procjena je da bi moglo i đurđevčane interesirati tko je u tom odboru, odnosno ima li i đurđevčana.
Naravno da će na ovim stranicama biti o svim strankama, jer ipak nam dolaze izbori , te smatram da građane treba informirati o svim mogućim glasačkim opcijama.
 
 
0 # NapraviKokodakalo 2008-11-26 11:33
posebnu stranicu za izbore, s linkom s naslovne, da ne moramo trpeti prepucavanja na naslovnoj strani.. :evil:
 
 
0 # Prijedlogmoljac 2008-11-26 11:39
je jako dobar. Uzeto na razmatranje B)
 

Nemate dozvolu za unos komentara.
Morate se prijaviti na stranice ili registrirati.
Za registraciju - u gornjem meniju, klik na "Registracija".
Nakon registracije na vrhu stranice, desno, klik na "Prijava".

Copyright © 2017 Đurđevac - Rooster.City. Sva prava pridržana.
Joomla! je Free Software objavljen pod GNU/GPL Licencom..